avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit la banca- poprire pe salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit la banca- poprire pe salariu

Buna ziua,

Banca poate pune poprire pe tot salariul daca am un credit neplatit? Sau doar pe o anumita proportie din el? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:53, 27 Mai 2015
Maxim 1/3 pentru o executare silită, 1/2 pentru cel puțin 2 executări.
~ Conținut șters la cerere ~
Executorul infiinteaza poprirea pe salariu si limita e de 1/3. Tot executorul va infiinteaza si poprirea pe conturile bancare, asa ca banca va blocheaza contul la cererea executorului. Daca va luati restul de salariu in cont, veti avea neplacerea sa constatati ca nu il puteti scoate de la atm, nu va mai puteti folosi cardul pt plati.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Mai 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este abuz sau nu? sept_mihaela sept_mihaela am poprire pe salariu 1|3 ,pe care societatea o livreaza lunar in contul executorului,de ce acum mi sss-au blocat si conturile?nu mai inteleg nimic,puteti dv ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Probleme bancare kuykpopyk kuykpopyk Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)