avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

Buna ziua
In luna septembrie 2014,am primit decizia de desfacere a contractului de munca,pe motiv disciplinar,sub pretextul ca am adus un prejudiciu de vreo 23 000 eur. Am facut contestatie si am pierdut,am facut apel si e in pronuntare.In caz ca pierd si aici,mai am alta cale de atac in justitie ? Mentionez ca firma nu a facut nici o incercare de a recupera asa zisul prejudiciu,ceea ce e de necrezut, in cazul ca acel prejudiciu ar fi real.
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2015
cristian_edmond, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 26 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Daca si in apel veti pierde, atunci angajatorul poate pune in executare hotararea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru partaj gruiamihai gruiamihai Buna ziua, As dorii sa pun o intrebare. Firma mea a castigat o [b]somatie de plata[/b] impotriva unei [b]persoane fizice[/b] (cea cu care am semnat ... (vezi toată discuția)
Dacă mai am vreo cale de atac al unei sentinte definitive Botosan valentin Botosan valentin In februarie 2017 am avut un proces la Tribunalul Oradea cu BCR proces pe care l-am câștigat (la un împrumut de 13000 eur trebuie sa restitui cca 40000 de ... (vezi toată discuția)
Cale de atac dupã respingerea contestaþiei în anulare marinica71 marinica71 sunt parat intrun dosar de stabilire a succesiunii la care am facut recurs.recursul a fost admis si trebuia sa primesc citatie de la curtea de apel(unde se ... (vezi toată discuția)