avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restante catre asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restante catre asociatia de proprietari

Buna ziua!

Locuiesc in Botosani,la casa.Prin anii '70-'80,tatal meu a semnat contract cu asociatia de proprietari.In anul 2001,tata a murit,iar mama in 2006.Dupa moartea tatei,in 2003,am cumparat casa(rate!),deci ai mei parinti au locuit cu chirie in aceasta casa.Eu personal nu am semnat nici un contract cu Asociatia de Proprietari!!! Pina anul trecut am platit asociatia,dar dupa aproximativ 6 luni de la ultima plata,am facut cerere de iesire din asociatie,CU TOATE CA EU NU AM SEMNAT NIMIC.La depunerea cererii,am fost instiintat ca am de plata aproximativ 300 lei.As vrea sa stiu daca este corect sa fiu incasat,caci nu imi furnizeaza nici un serviciu,nu mai am treaba cu asociatia
Va rog,astept raspuns.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:20, 26 Mai 2015
Nu ati solicitat clarificari privind cei 300 lei?
Cel mai probabil reprezinta cheltuieli ptr parti comune.
Clarificati aspectul referitor la locuitul la casa si asociatia de proprietari
Daca locuiti la casa ,ce ati achitat pana anul trecut la asociatia de proprietari ?
Este confuza exprimarea dvs in conditiile in care initial afirmati
Eu personal nu am semnat nici un contract cu Asociatia de Proprietari!!
,ulterior reveniti cu precizarea
am facut cerere de iesire din asociatie...nu mai am treaba cu asociatia

Ce treaba ati avut cu asociatia ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie restanta la asociatia de locatari pentru gunoi nelutzu09 nelutzu09 buna dimineata am o datorie restanta la o asociatie de locatari din mun.lupeni din anul 2004 .pina in 2006 cind a murit fostul sot si am preluat eu ap.am ... (vezi toată discuția)
Datorii intretinere lasate de fostii proprietari natalia84 natalia84 Am cumparat un apartament in noiembrie (actul de vanzare-cumparare semnat pe 2.11.2010) si am intrat in posesia lui \"de fapt si de drept\", asa cum prevede ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii Pevelina Pevelina Buna ziua, As avea o problema cu asociatia de locatari din care fac parte. Acum un an, mi s-a spus ca s-a tinut o sedinta in cadrul careia s-a decis ... (vezi toată discuția)