avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cheltuiala nedeductibila/deductibila la impozitul pe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cheltuiala nedeductibila/deductibila la impozitul pe profit

Buna ziua,
S-a vandut masina firmei inca neamortizata la pretul pietei. Valoarea ramasa neamortizata a fost trecuta in contul 658 (D) - aceasta este o cheltuiala deductibila de la impozitul pe profit?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 10:28, 27 Mai 2015
Este o cheltuiala deductibila, pentru ca si venitul din ct. 758 este impozabil.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract leasing financiar camicami camicami Am reziliat un contract de leasing financiar inainte de finalizarea lui si am un proces verbal pentru restituirea bunului de la societatea de leasing.Care este ... (vezi toată discuția)
Amortizare nedeductibila Enachescumihaela Enachescumihaela Buna ziua. Am avut un apartament cumparat pe firma. In urma unui control de la finante au considerat ca amortizarea nu este deductibila la calculul imp pe ... (vezi toată discuția)
impozit forfetar trim 2 pt srl suspendat in mai 2010 anamaria80 anamaria80 Buna ziua. Un srl care nu desfasuara activitate a declarat impozit forfetar pentru primul trim 550 lei.In luna mai 2010 isi suspenda activitatea.Ce impozit ... (vezi toată discuția)