avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie pensie de urmas/ajutor urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie pensie de urmas/ajutor urmas

Dupa decesul tatalui meu datrita faptului ca sunt studenta am posibilitatea sa primesc pensie de urmas,iar mama mea un ajuttor pe o perioada de 6 luni.
Mama mea urmeaza sa plece din tara datorita unui tratament,iar in momentul in care va veni decizia la casa de asigurari ea nu va fi in tara.
In acest sens imi poate face o procura pentru a o putea reprezenta eu?(pentr acel ajutor)
va rog sa ma ajutati cu mai multe informatii.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:55, 27 Mai 2015
Sa va faca o procura notariala pentru a ridica dvs. pensia de urmas a mamei pe cele 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas Cristii1992 Cristii1992 Buna seara!Ma poate sfatuii cineva cu privire la urmatoarea problema,in urma decesului tatalui meu de cativa ani primesc pensie de urmas dar pensia vine pe ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas - ambii parinti decedati. cine si cum va ridica pensia? sakura2 sakura2 Buna ziua! Am si eu o rugaminte : daca se poate sa imi spuneti cum ar trebui procedat in situatia aceasta:.Eu impreuna cu fratele meu beneficiem de pensie de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Emilia36 Emilia36 Mama mea, in varsta de 73 de ani, a optat, dupa decesul tatalui meu la pensie militara de urmas, pentru ca aceasta era putin mai mare decat pensia ei.Acest ... (vezi toată discuția)