avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... AUTORIZATIE DE CONSTRUCTII
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

AUTORIZATIE DE CONSTRUCTII

Cum pot obtine o copie de pe autorizatia de constructie si documenetele aferente in baza carora vecinii spate si fata cladirii mele si-au ridicat si " reconsolidat" cladirile lor, deoarece nu au tinut cont de STADIU DE INSORIRE si alte probleme provocate locuintei mele, spatele cladirii fiind calcan cu unul dintre vecini - afectare structura de rezistenta a casei -ex. deci nu mi s-a cerut acordul pt STADIU DE INSORIRE. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 01:06, 6 Iunie 2015
Da , asa este sunt doua constructii , nu modernizate ci practic alt proiect fata de ce era inainte; pentru Studiu de insorire m-am referit la cel din fata casei mele, s-a dublat practic inaltimea constructiei, soarele nu mai patrunde in curte si cealalta casa este calcan cu a mea , dar nici aceasta nu si-a respectat vechiul proiect. Nu ma pot folosi de Legea 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public? Va multumesc pentru ajutor.
Am primit autorizatia de la primarie si dupa ce am inceput lucrarea a venit primarul si a spus ca el nu ar fi semnat documentul. Mai este valabila autorizatia?
Daca Primarul contesta propria semnatura, sa faca plangere penala si sa se inscrie in fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii cu cladiri alipite aldorin aldorin Buna ziua, am o casa in Bucuresti ce este lipita - calcan cu o alta cladire al carui proprietar si-a \\"reconstruit \\" casa de la fundatie, a supraetajat-o, ... (vezi toată discuția)
Constructie bloc langa casa mea M-Bogdan-A M-Bogdan-A Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. noul proprietar de langa mine s-a apcat de demolat casa veche si in locul ei va construi un bloc. ... (vezi toată discuția)
Sunt ciuraru niculaie in anu 2008 am construit o casa pentru baiatul meu... cristi.26 cristi.26 Sunt Ciuraru Niculaie in anu 2008 am construit o casa pentru fiul meu la distanta de 0.50cm fata de gardul vecinului costructia facinduse pana la placa in ... (vezi toată discuția)