Cum pot obtine o copie de pe autorizatia de constructie si documenetele aferente in baza carora vecinii spate si fata cladirii mele si-au ridicat si " reconsolidat" cladirile lor, deoarece nu au tinut cont de STADIU DE INSORIRE si alte probleme provocate locuintei mele, spatele cladirii fiind calcan cu unul dintre vecini - afectare structura de rezistenta a casei -ex. deci nu mi s-a cerut acordul pt STADIU DE INSORIRE. Va multumesc.
Da , asa este sunt doua constructii , nu modernizate ci practic alt proiect fata de ce era inainte; pentru Studiu de insorire m-am referit la cel din fata casei mele, s-a dublat practic inaltimea constructiei, soarele nu mai patrunde in curte si cealalta casa este calcan cu a mea , dar nici aceasta nu si-a respectat vechiul proiect. Nu ma pot folosi de Legea 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public? Va multumesc pentru ajutor.
Am primit autorizatia de la primarie si dupa ce am inceput lucrarea a venit primarul si a spus ca el nu ar fi semnat documentul. Mai este valabila autorizatia?