avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenzi RATP
Discuție deschisă în Executare silită

Amenzi RATP

Acum 2 ani am avut 14 amenzi RATP, anul trecut mi-a venit acasă somație, precum am de plătit 1.400 RON, eu de atunci până astăzi am dat în fiecare lună 50 de RON, așa m-au sfătuit doamnele de la ghișeu în caz că nu am toți banii odată. Astăzi am primit acasă o somație că am de plătit restanțe în valoare de 200 RON la amenzile RATP, se bagă penalizări la amenzi ? Cam ce ar trebui să fac ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:15, 27 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
interesati-va despre ce e vb, amenda nu e purtatoare de dobanda sau penalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi contraventionale impuse la impozit stefany stefany Buna ziua domnilor/doamnelor. Am si eu o \"mica\" problema:sorry:. Stiu ca in decursul anilor trecuti am adunat ceva amenzi ratb si de la rutiera, iar de ... (vezi toată discuția)
Impozit 16% + ??? ContSters114803 ContSters114803 nu mai inteleg :( daca sunt angajata pe perioada nedeterminata si am in paralel un pfa pe consultanta in afaceri si management, mai am ceva de platit pt pfa ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa,scoatere de sub urmarire penala joey12 joey12 Salut.Acum vreo 4 luni i-am dat carnetul meu de note (eu fiind elev la liceu)unui baiat care terminase liceul fix in acea vara ca sa se duca la Bucuresti cu ... (vezi toată discuția)