avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de folosinta neacceptat de proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de folosinta neacceptat de proprietar

Buna ziua, am urmatoarea speta:
Sunt coproprietarul unei case in condominiu. Am fost si proprietarul terenului obtinut prin donatie, insa donatia mi-a fost revocata si am fost evacuat de pe teren. Ulterior s-a dovedit in instanta ca evacuarea a fost ilegala, drept pentru care mi s-a dat dreptul de folosinta asupra terenului. Proprietarul nu vrea sa puna in aplicare decizia definitiva; mai mult decat atat, a facut o sesizare la sectia de politie acuzandu-ma ca i-am incalcat proprietatea.
Problema este ca a inceput sa depoziteze moloz si alte gunoaie pe partea mea de teren (in fata intrarii mele in apartament).
Ce cai de atac am? Ce trebuie sa fac ca sa duc o viata linistita si "curata"?

Alte discuții în legătură

Peretele exterior al apartamentului poate fi ocupat de oricine. balicae balicae Pe peretele exterior al apartamentului meu s-a ridicat o incapere a vecinului de la parter, pana aproape de geamul meu.Ce drepturi am? Vreau sa reclam aceasta ... (vezi toată discuția)
Blocarea ușii de la intrarea în casa! lala21 lala21 Buna seara,am luat un apartament la licitație în 2018,l-am renovat ,apoi am plecat din țară.Cand mă întorc acasă,tot timpul găsesc în ușa mea ,mobila ... (vezi toată discuția)
Curatenie subsol bloc Congress Congress Buna ziua Cum putem obliga un coproprietar care a depozitat in spatiul comun de la subsol si uscatorie tot felul de resturi de constructii, mobile vechi si ... (vezi toată discuția)