avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lamurire taxa auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lamurire taxa auto

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoare problema, camion cumparat din tara in 2010,era inmatriculat in tara la momentul cumpararii, vreau sa stiu daca cumparatorul a platit taxa de inmatriculare? Nu stiu exact cand s-a introdus taxa pentru masinile cumparate din tara. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Antdy , utilizator 10:50, 27 Mai 2015
de la finanţe vă trebuie o adeverinţă cum că sa recuperat sau nu taxa, înainte să înregistraşi maşina pe dvs., ei sunt cei în măsură să vă spună acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)
taxa de poluare 2011 m78 m78 Buna Doresc sa-mi achizitionez un camion din germania si cum taxa a crescut f mult vreau sa stiu daca pot sa inmaticulez camionul fara plata taxei ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 pentru masina din 2008 nclsamy nclsamy Buna ziua. Doresc sa trec pe numele mamei masina mea achizitionata in 2010 din Romania, care fusese cumparata noua, in 2008 tot din tara. Am efectuat toti ... (vezi toată discuția)