avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Scoatere autoturism din inventar prin vanzare.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Scoatere autoturism din inventar prin vanzare.

Buna ziua,
Sunt pfa,am un autoturism achizitionat si inmatriculat pe pfa , trecut in registru inventar si amortizat complet.Se pune problema vanzarii acestuia si vreau sa stiu daca in aceasta situatie exista o limita a pretului minim pentru a-l vinde.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:52, 27 Mai 2015
daca s-a amortizat nu mai exista limita...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism teodor82 teodor82 Am achizitionat un autoturism pe firma, in leasing, acum cativa ani, am terminat de ceva vreme de achitat ratele de leasing, iar in prezent autoturismul este ... (vezi toată discuția)
Obiecte inventar la închiderea pfa-ului popaica popaica La radierea pfa-ului in sistem real cum procedez cu obiectele de inventar si cu un mijloc fix parțial amortizare? Multumesc (vezi toată discuția)
Achizitionarea unui autoturism pe un pfa cu credit bancar stefan0990 stefan0990 Buna ziua, Intentionez sa accesez un credit pentru achizitionarea unui autoturism. Am un PFA pe norma de venit unde tin eu contabilitatea in partida simpla ... (vezi toată discuția)