avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ADEVERINTA APIA DE LA PRIMARIE
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ADEVERINTA APIA DE LA PRIMARIE

Buna ziua , am solicitat o adeverinta de la primarie pt. dosar APIA am facut cerere, si mi se spune ca nu-mi elibereaza ca nu am impozitul achitat la zi.As dori sa stiu daca este un abuz acest lucru, eu am lucrat pamantul si acum nu pot sa-mi recuperez banii de la APIA din cauza primariei. Persoanele trecute pe adeverinta spun ca asa li s-a spus sa nu semneze pana nu este achitat impozitul.Ce pot. face , plagere penala , judecata sfatuiti-ma dvs. Am vrut sa dau o parte din bani si m-au refuzat. Mentionez ca nu mi-au trimis nici o somatie de plata .
Cel mai recent răspuns: 16daniela , utilizator 17:54, 27 Mai 2015
Nu vă puteți prevala de propria greseală, nepăsare sau vină(nu ați plătit impozitul datorat)pentru a avea cțștig de cauză și a socoti că Primăria este de vină, nu d-voastră care nu vă achitați obligațiile
Este proprietatea bunicilor si sunt mai multi mostenitori de ce sa platesc eu impozitul pe toate terenurile eu vreau doar pt. cel care il muncesc dar primaria vrea sa platesc tot inclusiv pe constructii , padure etc. Eu vreau doar pe agricol si am fost de acord sa platesc si nu au vrut.nu mai vorbiti in necunostiinta de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de folosințã carmen_yq carmen_yq Bună ziua! Mă confrunt cu următoarea situație: tatăl meu și sora sa nu au făcut succesiunea după părinți pentru terenurile arabile ... (vezi toată discuția)
Probleme primarie anonim_71 anonim_71 Este legal ca angajatul unei Primarii de comuna sa refuze eliberarea adeverintei necesare intocmirii dosarului pt APIA pe motiv ca cetateanul care a ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului pe teren de catre ocolul silvic tciprian tciprian Buna ziua, am o problema! La o primarie s-a prezentat un functionar al Ocolului Silvic sa scoata o adeverinta pentru subventie APIA la o suprafata de teren ... (vezi toată discuția)