avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate teren pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate teren pierdut

Am pierdut titlul de proprietate teren intravilan si extravilan eliberat de primaria unei comune.
Mentionez ca am o copie xerox dupa acest titlu.
Ce trebuie sa fac? Trebuie sa-l anunt la Monitorul Oficial si dupa aceea sa ma prezint la primaria acelei comune?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:54, 4 Iulie 2009
Da, trebuie sa declarati pierdut acel titlu de proprietate la Monitorul Oficial. Cu dovada, va prezentati la prefectura judetului in care se afla terenul, unde veti depune o cerere in vederea eliberarii unui duplicat. Va trebui sa depuneti si copii ale actelor de stare civila. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)
Pierdut titlu de proprietate valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua daca unchiul meu a pierdut un titlu de proprietate si acum vrea sa vanda o proprietate unde se poate duce sa scoata un alt titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)