avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... chemare judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

chemare judecata

Buna ziua, am primit o chemare in judecata de la un furnizor caruia i-am intarziat cu plata unor facuri!!! Trebuie sa trimit in termen de 30 de zile un formular de raspuns si cerere/intampinare...nu stiu ce ar trebui sa fac??!! Vreau sa ii achit suma respectiva in termen de 90 zile, si nu stiu cum ar trebui sa procedez ca sa solutionez aceasta problema si sa anuleze cererea de chemare in judecata!! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 11:22, 27 Mai 2015
Buna ziua,

Discutati cu furnizorul si explicati-i problema. Puteti face si o tranzactie cu acesta in care sa mentionati ca veti achita in termen de ... zile cu conditia sa suspende procesul. Cititi art 2267 si urmatoarele din Codul civil sau adresati-va unui avocat sa va ajute cu redactarea tranzactiei.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte la dumneavoastra,nu am mai platit un abonament de telefonie mobila la orange din 18.03.2019 si ... (vezi toată discuția)
Cerere de ajutor public judiciar marusca marusca Vecina mea se confrunta cu urmatoarea problema: are o pensie de 400 ron ,nu mai are are nici un alt venit si o restanta la intretinere de 1400 ron la ... (vezi toată discuția)
Divorț - probleme procesuale iDorin iDorin Mai exact nu s-au respectat și îndeplinit condițiile prevăzute de lege de a-mi da posibilitatea de a mă apăra și de a depune Întâmpinare în termenul ... (vezi toată discuția)