avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inselaciune fara limite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inselaciune fara limite

Buna ziua. Am urmatoarea problema. Acum un an si ceva am cunoscut o persoana care ulterior avea 4 facturi neplatite la Orifame printre care si numele unui coleg de munca de a ei. Fata a primti acasa instiintare ca trebuie sa plateasca in jur de 2500 lei. Intre timp a avut si plangere la politie facuta de colegul ei.
Toate restantele le-am platit eu cu precizarea de la ea si parintii ei ca o sa ii primesc ulterior.

A trecut un an si nu am vazut nici un ban spunand la telefon ca mai bine lasam situatia asa cum este....adik fara sa primesc nici un ban.

Cum pot sa recuperez eu datoria de la acesti oameni?
Cel mai recent răspuns: ContSters300081 , utilizator 11:20, 27 Mai 2015
Buna ziua,

Daca nu va plateste benevol nu aveti decat doua variante: politia cu plangere de inselaciune sau instanta pe drept civil. Daca alegeti politia va dura mai mult dar e gratuit pt dvs, daca alegeti instanta ar fi bine sa va faca un avocat plangerea si sa va asiste in instanta, si veti plati si taxa de timbru.

Succes,
Chiar daca a trecut un an? Va intreb ca nu stiu nimic in acest sens....M-a tot tinut cu vorba si am ajuns la capatul rabdarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune savarsita de un cetatean strain ContSters341465 ContSters341465 Buna ziua. In urma cu 2 luni am fost victima unei infractiunii de inselaciune. Autorul este cetatean nigerian, cu domiciliul in Romania de cca 10 ani. Anul ... (vezi toată discuția)
Am dat bani imprumut si nu ii mai pot recupera Andr3yionutz1 Andr3yionutz1 Buna! Acum vreo 5 luni am dat niste bani imprumut unei persoane ( 2500 lei) si acum nu mai pot sa ii recuperez. Persoana respectiva spunea ca in termen de o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un avocat care ar trebui sa ma reprezinte - sfaturi? razzystefan razzystefan Buna seara Am depus o plangere personal la parchet S4 pe 17 oct. Am considerat ca va fi nevoie de un avocat care sa ma asiste la audieri la politie si ... (vezi toată discuția)