avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Codul muncii

Daca un angajat da concurs la stat pe un post pe perioada determinata ,la sfarsitul acestei perioade postul se poate transforma in perioada nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: chercea13 , utilizator 12:18, 22 Iunie 2015
Nu, la sfarsitul perioadei c.i.m. inceteaza de drept nu se transforma in c.i.m. pe durata nedeterminata.
Multumesc pt raspuns.

In cazul in care se vacanteaza un post intr-o unitate de stat , unde posturile sunt blocate, exista vreo posibilitate de angajare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada contract munca Catalin Cornel Catalin Cornel Sunt angajat in cadrul aceleeasi unitati si pe acelasi post pe perioada determinata de 3 ani in care la sfarsitul fiecarui an am semnat C.I.M prin act ... (vezi toată discuția)
Definitivarea locului de munca dana radu dana radu sunt angajata, intr-o institutie bugetara, cu contact de munca pe perioada determinata de 2 ani(postul l-am ocupat prin concurs).As dori, sa stiu daca, la ora ... (vezi toată discuția)
Angajat temporar - titularul isi da demisia bogdann13 bogdann13 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat! Ma numesc Bogdan si ocup un post temporarr vacant. Titulara postului si-a facut in septembrie trecut o ... (vezi toată discuția)