avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua,
am si eu o intrebare:mai pot face ceva in cazul in care tatal meu natural a divortat de mama mea cand eu aveam 1an si 8luni si nu a platit pensie alimentara?
mentionez ca am implinit 27ani si intreb asta pentru ca la-m rugat sa imi imprumute nu sa imi dea niste bani pentru rata la facultate(500lei) a refuzat si pentru ca nu am reusit sa continui facultatea am renuntat la ea.
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 17:54, 27 Mai 2015
Nu mai puteti cere nimic daca n-ati facut-o pana la 26 ani (varsta pana la care era obligat sa va intretina in scoala daca nu va puteati intretine singura).
Ultima modificare: Miercuri, 27 Mai 2015
Cris1971, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile familiei sau probleme juridice de familie iloveny iloveny Fiica mea are 22 de ani si termina in aceasta vara facultatea. Vrea sa urmeze un program de master care este destul de costisitor. As dori sa stiu, pana ... (vezi toată discuția)
Dreptul copilului oannamiulia oannamiulia Buna ziua!Problema mea e urmatoarea: Parintii mei au divortat pe cand eu eram foarte mica,iar de atunci eu nu mi-am vazut tatal pentru ca nici el nu m-a ... (vezi toată discuția)
Obligatia de intretinere ned81 ned81 [[b]b]Va rog ajutati-ma cu un sfat. parintii mei au divortat cand eu aveam varsta de 9 ani. Tatal meu a fost obligat la plata unei pensii de intretinere, ... (vezi toată discuția)