avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract abonament telefonie mobila-
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract abonament telefonie mobila-

Buna ziua. As avea si eu o nelamurire. Bunica mea in varsta de 82 ani a mers la un phone shop pentru a-si incarca cartela telefonica. Aici o doamna foarte draguta , profitand de nestiinta si naivitatea bunicii, i-a facut un contract de abonament mai mult bagat pe gat in valoare de 7 euro pe 24 luni. A primit cadou si un telefon. Obiectul abonamentului vizand voce mobila si internet mobil cu toate ca bunica habar nu are sa foloseasca un tel daramite internetul. Ea saraca a tot vorbit prima luna crezand ca e ca atunci cand ramai fara credit. Factura nu ii vine acasa ci pe mail ( ea neavand asa ceva) si a tot asteptat . la un moment dat vazand ca nu mai poate apela ( i se suspendase pentru neplata la timp) , s-a dus la doamna respectiva si i-a spus sa-i bage credit ca nu mai are.Doamna i=a spus ca nu are cum sa bage credit ca e abonament si ca trebuie sa plateasca suma de 65 de lei ca sa poata folosi din nou telefonul. Bunica auzind cat are de plata a inceput sa planga ( are o pensie de 750 de lei din care 200 merg pe medicamente doar) si i-a spus doamnei ca nu-l mai vrea, raspunsul fiind bineinteles ca nu se poate rezilia contractul. As dori sa stiu cum as putea proceda sa-i pot rezilia contractul, care este limita maxima de varsta pentru un adult sa poata incheia un abonament? Ce este de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Carmen Stan , Avocat 17:57, 27 Mai 2015
Din pacate, nu puteti decat sa-i faceti reclamatie si eventual sa solicitati rezilierea contractului cu acordul partilor. Doamna nu a venit acasa cu contractual semnat ? Nu I s-a inmanat un exemplar ? Cititi clauzele. Faceti adresa si catre Protectia Consumatorului si eventual o plangere la Politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange Tudor Mincu Tudor Mincu Buna ziua, Am o problema cu Orange. In Decembrie 2009 am achizitionat un telefon Blackberry 8520 Curve de la ei, cu abonament de 20 de euro (TVA inclus). ... (vezi toată discuția)
Renuntare la abonament telefonie mobila maria-catalin maria-catalin am abonament la o firma de telefonie mobila si nu l-am mai platit de 2 luni si au trimis avertisment acasa ca ma baga in judecata. si chestii de genul asta cu ... (vezi toată discuția)
Pot renunta la abonamentul de telefonie mobila? simionsilviunicolae simionsilviunicolae Acum 2 saptamani , am incheiat cu un operator de telefonie mobila un contract valabil pe doi ani. Am luat si un telefon bonus ca deh , suna bine! Intre timp , ... (vezi toată discuția)