avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Renuntare la abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Renuntare la abonament telefonie mobila

am abonament la o firma de telefonie mobila si nu l-am mai platit de 2 luni si au trimis avertisment acasa ca ma baga in judecata. si chestii de genul asta cu amenintare. ce mi se poate intampla si cum pot scapa de a nu mai plati abonamentul?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:45, 3 Aprilie 2013
Puteti achita lunile restante si penalizarile aferente astfel incat abonamentul sa fie la zi, sau sa reziliati contractul cu plata abonamentului pana la sfarsitul perioadei contractuale.
Fara sa platiti nu scapati, iar peste ceva timp cand suma de plata va fi uriasa o sa regretati ca nu ati platit cand trebuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefon floraresu floraresu Buna ziua, am avut un abonament in 2009 la care am renuntat fara sa-l reziliez. In 2010 am primit o somatie de plata ( de la recuperatori) si am platit ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila - doresc sa renunt la contract moldovan_paul13 moldovan_paul13 Buna.Anul trecut in septembrie mi-am luat un telefon pe abonament pe da [EDITAT] cu 20 de euro pe luna abonament si 800 lei pretul telefonului.La liber costa ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare- datorie furnizor telefonie maadalin maadalin buna ziua , de curand ( de 2 luni) primesc de la o firma de recuperare ( reditexpress )scrisori ca am o datorie la o fosta factura neachita la unul din ... (vezi toată discuția)