avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie demolare perete debara apartament
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie demolare perete debara apartament

Buna,
Vreau sa daram un perete despartitor neportant intre bucatarie si debara pentru a castiga spatiu. am nevoie de autorizatie de constructie sau e suficient acordul unui expert tehnic? nu as vrea sa trec prin toata procedura de obtinere a autorizatiei pentru ca dureaza prea mult si timpul nu imi permite. Vecinii nu ii cunosc si nu vreau sa am surprize. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:11, 27 Mai 2015
Pentru a preintampina suspiciuni si interpretari acum si in viitor este de preferat sa parcurgeti procedura prealabila,executare proiect ,solicitare autorizatie demolare
Dupa executarea in fapt a modificarii,se impune sa depuneti copii ale documentelor la asociatia de proprietari pentru a fi consemnate in cartea tehnica a constructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor in cazul unui control de la politia pentru disciplina in constructii capraruioan capraruioan Imi pare rau dar nu am putut gasi un titlu potrivit Problema este ca mi-a fost facuta o reclamatie la inspectoratul de stat in constructii in urma unei ... (vezi toată discuția)
Cadastru modificari apartament MadalinaMit MadalinaMit Buna ziua. Va rog ajutor. Am cumparat, in 1997, un apartament cu trei camere. Blocul este construit in 1976. In contractul de cumparare vanzare nu este ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament fara autorizatie ContSters387629 ContSters387629 Buna ziua, Ma gasesc in urmatoarea situatie: detin un apartament pe care l-am modificat in urma cu mai multi ani, in ideea ca am demolat 2 pereti ... (vezi toată discuția)