avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Statistici expertize
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Statistici expertize

Buna ziua ,
Aș dori și eu dacă știe cineva un site sau daca are cineva detalii referitoare la expertizele contabile efectuate asupra asociațiilor de proprietari , fie ca sunt împotriva administratorilor , fie împotriva proprietarilor rău platnici , în principal am nevoie de statistici referitoare la aceste expertize, câte verdicte sunt favorabile proprietarilor, câte asociației sau alte statistici referitoare la aceste expertize. Am nevoie de aceste informații in vederea realizării lucrării de licența .
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Mytro , utilizator 00:46, 28 Mai 2015
Nu cred ca in Romania face cineva statistici de acest tip.
Contactati eventual Corpul Expertilor Contabili Autorizati - CECAR
[ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 27 Mai 2015
legalmgm, utilizator
Multumesc de raspuns , postasem in 2 sectiuni diferite deoarece topicul era relevant pentru ambele si putea fi vazut de mai multe categorii de persoane .
Expertul contabil nu are obligatia sa informeze decat instanta si partile direct implicate de concluziile asupra verificarii financiar contabile
Nici CECCAR-ul nu detine evidenta concluziilor expertizelor financiar contabile ale membrilor sai
ynocentta, utilizator
Care este titlul lucrarii si cand trebuie sa o predati. De la CECCAR nu veti afla nimic. Aveti promisiuni de material documentar? De ce ati ales asa, vi s-a parut accesibil?
Mai am timp pana trebuie predata pana pe data de 29 iunie. Expertiza contabila. Metode si practici specifice este tema , am ales pentru studiul de caz expertiza asupra unei asociatii de proprietari pentru ca am mai multe informatii din acest domeniu si pentru ca in viitor vreau devin expert contabil si sa ofer in principal servicii asociatiilor de proprietari , si mi s-a parut ca este ceva mai deosebit si nu voi avea probleme ca este o tema copiata sau mai stiu eu .
Mytro, utilizator

Alte discuții în legătură

Expert contabil specializat pe asociații de proprietari. gabriela constantinescu gabriela constantinescu Este posibil sa îmi trimită cineva pe adresa mea privată de e-mail, o lista cu Experți Contabili specializați pe Asociații de Proprietari , ... (vezi toată discuția)
Cenzor extern la asociatii de proprietari arhicoc arhicoc Conform Legii 230/2007: \"Daca dintre membrii asociatiei de proprietari nu se poate alege un cenzor sau comisia de cenzori, atunci adunarea generala a ... (vezi toată discuția)
Pot cere confruntarea cu expertul contabil judiciar dintr-un dosar penal în care m-am constituit parte civilă, știind că acesta a dat niște informații ilegale și false ? flory_mr flory_mr Eu sunt constituit Parte Civilă (vătămată) într-un dosar penal cu nr.2009/P/2014 intentat în Iunie 2014 de noua conducere a Asociației de Proprietari, ... (vezi toată discuția)