avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestatie parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestatie parchet

buna nu stiu cum sa formulez intrebarea dar sper ca se v a intelege ce vreau sa intreb nepotul meu pe 21 a avut instanta de liberare conditionata pe judecatorie crerea i a fost admisa de instanta cu drept de contestatie in 3 zile am urmarit pe net toate modificarile facute pe dosarul lui si nu apare nimic de si scrie clar ca modificarile sant la zi am sunat la judecatorie si imi spune ca a facut parchetul contestatie de luni cum se face ca nici acum nu e trecuta modificarea in cat timp se poate inregistra un dosar la tribunal dupa o contestatie
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:45, 27 Mai 2015
Daca nu a fost pus liber aceasta este singura explicatie logica.
Trebuie sa le adresati lor aceasta intrebare.
Daca intrebati alta instanta nu va va putea raspunde ce face alta instanta...
Ati inteles?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de judecata melinaR melinaR buna ziua am o intrebare am cautat pe portalul judecatoriei unde nepotul meu executa pedeapsa si am vazut un termen de judecata pe 11.05.2015 pe acelas dosar ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare- de cate ori? melinaR melinaR am o intrebare de cate ori poate amana instanta de judecata o solutie fara motiv nepotul meu a avut instanta pe 11 mai de liberare conditionata fara ca el sa ... (vezi toată discuția)
Calculare termen recurs din momentul comunicari adrianmangulea adrianmangulea buna seara am o rugaminte daca m-a poate lamuri cineva.Pe data de 17 decembrie am avut termen la judecatorie pentru cerere de eliberare conditionata,instanta a ... (vezi toată discuția)