avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitatea institutiilor non-profit!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitatea institutiilor non-profit!

Problema:
La infiintarea unei institutii non-profit ,asociatia acesteia contribuie la patrimoniul social cu 10000lei depusi in contul bancar si un mijloc de transport in valoare de 40000 lei .La dizolvarea institutiei patrimoniul acesteia(neschimbat) este transferat altei entitati cu obiect de activitate similar.#-o
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 10:04, 28 Mai 2015
Corect.
Nu stiu ce conturi sa folosesc in rezolvarea acestei probleme!Operatiile contabile.
Vezi:
Planul de Conturi pt. ONG 2015 conform OMFP 1802/2014
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aport la capital asociatie non-profit ILIEUNGUR ILIEUNGUR Cum se inregistreaza in contabilitate aportul la capitalul unei asociatii profesionale non-profit? Multumesc (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi scot ceva bani din firma bm2 bm2 Buna ziua, Am inteles ca din punct de vedere fiscal cea mai buna solutie pt mine este sa imi fac o firma sa ma angajez part time in loc sa imi fac PFA. ... (vezi toată discuția)
Repartizare profit net. MARIN BOLDEANU MARIN BOLDEANU In anul 2015, din profitul net realizat la sfarsitul anului, am repartizat la surse proprii de finantare, suma de 400.000 lei. Pot sa revin in anul 2018 si sa ... (vezi toată discuția)