avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... VANZARE AUTO DE LA O PERSOANA FIZICA AUTORIZATA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

VANZARE AUTO DE LA O PERSOANA FIZICA AUTORIZATA

AM CUMPARAT O MASINA IN 2007 PE P.F.A. .NU AM AMORTIZAT-O SI VREAU SA STIU DACA TREBUIE SA O INSCRIU IN REGISTRU DE INCASARI SI PLATI LA INCASARI SI DACA VOI PLATI IMPOZIT DIN BANII INCASATI. .P.F.A.-UL ESTE PENTRU TAXI .URMEAZA SA VAND MASINA SI NU STIU DACA TREBUIE SA EMIT CHITANTA PE LANGA FACTURA. CHITANTIER NU AM SI FACTURIERUL NU L-AM FOLOSIT NICIODATA.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 09:09, 28 Mai 2015
Scriti, va rog, mesajele cu literele mici.
Cele ca cel de mai sus sunt greu lizibile.
Mesajele cu litere mari sunt asimilate pe net unor mesaje "strigate".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto de la o persoana fixica autorizata mateiadrianviorel mateiadrianviorel am cumparat o masina in 2007 pe p.f.a. Nu am amortizat-o si vreau sa stiu daca trebuie sa o inscriu in registru de incasari si plati si daca voi plati impozit ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa cornelia radoi cornelia radoi buna ziua!sunt pfa de putin timp si azi am incasat primii bani,in urma activitatii desfasurate,si m-am lovit de o problema!am chitantier si facturier fiscal ... (vezi toată discuția)
Angajat si pfa: ce taxe sunt de plata, ce tipizate etc sunt necesare? gianina5 gianina5 Sotul meu urmeaza sa fie PFA. Are o activitate permanenta si urmeaza sa incheie un contract de prestari servicii pentru o societate, alta decit angajatorul. ... (vezi toată discuția)