avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vanzare auto de la o persoana fixica autorizata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vanzare auto de la o persoana fixica autorizata

am cumparat o masina in 2007 pe p.f.a. Nu am amortizat-o si vreau sa stiu daca trebuie sa o inscriu in registru de incasari si plati si daca voi plati impozit din banoo incasati din vanzarea masinii. P.f.a-ul este pentru taxi.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:33, 29 Mai 2015
Masina se vinde la valoarea ramasa de amortizat
Asa ca daca a ramas de amortizat val toatala cu atat se vinde...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto de la o persoana fizica autorizata mateiadrianviorel mateiadrianviorel AM CUMPARAT O MASINA IN 2007 PE P.F.A. .NU AM AMORTIZAT-O SI VREAU SA STIU DACA TREBUIE SA O INSCRIU IN REGISTRU DE INCASARI SI PLATI LA INCASARI SI DACA VOI ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament pj catre asociat andra1234 andra1234 buna ziua, intrebare scurta pentru legalitate deplina: un asociat dintr-un pj [si admin, in acelasi timp] imprumuta srl-ul. se ajunge la o valoare maricica. ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa ELLABV ELLABV - PFA-ul incaseaza 100.000lei, achizitioneaza o masina de 80.000lei. Pana aici care este venitul ce se impoziteaza??? - PFA -ul isi suspenda activitatea - ... (vezi toată discuția)