avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale semnatura administratorului pt bilantul 2014
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

semnatura administratorului pt bilantul 2014

buna ziua,
In luna februarie 2015 am devenit Administratorul unui SRL. La putin timp dupa, am obtinut si semnatura electronica. va rog sa imi raspundeti cui ii revine sarcina de a aproba si semna bilantul aferent anului 2014? fostului Administrator? cum se depune electronic, avand in vedere ca fostul Administartor nu mai are semnatura valabila? multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 17:10, 28 Mai 2015
Bilantul pe anul 2014 se semneaza si se prezinta AGA spre aprobare de fostul administrator. D-voastra il puteti depune electronic folosind semnatura d-voastra, dupa ce acesta este aprobat si semnat de fostul administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala hotararea adunarii generale a asociatilor Nina1 Nina1 In cazul unui srl cu 2 asociati si 2 administratori la depunerea documentelor bilant fiscal este obligatoriu documentul \\\"hotarsemnat de cei 2 asociati (vezi toată discuția)
Societati suspendate temporar BICOS BICOS soc. cu activitate suspendata temporar trebuie sa depuna bilant la 31.12.2011? daca da , la intocmit cine semneaza( de ex. detin semnatura electronica dar nu ... (vezi toată discuția)
Bilant 2016 maritica balan maritica balan buna ziua , rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema : - SRL cu activitate pana in iunie 2016 cand administratorul a fost inchis din motive numai de el ... (vezi toată discuția)