avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare neregulamentara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare neregulamentara

Are voie politia sa dea multiple amenzi pentru aceeasi parcare neregulamentara pentru acelasi loc si masina?
Ma refer daca o masina a fost parcata in acelasi loc este legal sa ia cate o amenda/zi, din moment ce proprietarul este plecat din localitate?
Caz concret din ce am inteles: amenda lasata in parbriz luni, dupa care a plouat destul de tare (amenda practic nu prea mai exista) , iar marti alta amenda in parbriz.
Cel mai recent răspuns: Srb , utilizator 22:23, 29 Mai 2015
Buna ziua,
Da, pot sa va dea amenda zilnic pana o ridicati.
Contestati acele procese verbale daca le considerati nelegale.
Multumesc pt raspuns. Dar mi se pare putin abuziva legea mai ales daca nu blochezi/incurci sa primesti o amenda ziua, dupa aceea o amenda la miezul noptii , dupa aceea iar dimineata..in 24h poti ajunge sa platesti 3-4 amenzi pt aceeasi situatie
Nu am gasit exact, dar pentru parcare neregulamentare in dreptul semnului "Oprirea interzisa" care este amenda (min-max) si cate puncte de penalizare?
Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicari masini calin64 calin64 e normal ca firmele de ridicat masinile parcate neregulamentar sa ridice doar 1 masina care incalca sa spunem indicatorul \"oprirea interzisa\", atat timp cat ... (vezi toată discuția)
Ridicare vehicule stationate neregulamentar bucuresti redtie redtie In ultima vreme vad zilnic cum se ridica masini parcate neregulamentar in sectorul 6 pe Iuliu Maniu. Am observat ca in toate cazurile pe langa semnul ... (vezi toată discuția)
Cinci amenzi în mai puțin de o lună de zile pentru oprire interzisă, consider că e un abuz. cum le pot contesta? MateiPN MateiPN Buna ziua, Ma numesc Matei si din data de 18 Aprilie lucrez intr-un magazin cu schimb valutar. In data de 24 Aprilie am avut de-a face cu bisnitarul ... (vezi toată discuția)