avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In ce conditii pot cere detector de minciuni in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In ce conditii pot cere detector de minciuni in instanta ?

Buna ziua ! Am un proces penal.....pentru santaj , hartuire , distrugere si amenintare...
Acum sunt in instanta doar pentru santaj , insa persoana respectiva are vro 5 martori (mincinosi)...eu , fiind intr-un oras vecin cand s-au intamplat toate astea , nu am nici un martor..
In ce conditii sau cum pot cere detectorul de minciuni in instanta ?
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Claudia92ana , utilizator 15:29, 28 Mai 2015
Daca exista martori mincinosi instanta nu cred ca o sa va dea detectorul de minciuni.
Dovediti cu martori ca va aflati in alta localitate.
Scuze . cred ca a-ti inteles gresit !
'Actiunea' s-a intamplat in Focsani. Eu in perioada aceeas am locuit acolo .... am avut problemele de care v-am spus mai sus .... problema e ca ....ei fiind de acolo (cei cu care am problema) au gasit foarte repede martori mincinosi .... cu toate ca acei martori au luat parte si la bataia care am luat o atunci ....nu recunoaste nimeni nimic si eu nu pot dovedi nimic... Judecatoarea tinde sa ma creada ...insa fara dovezi ce sa fac? de-asta intreb in ce conditii pot cere un test cu detectorul de minciuni. multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie santaj fcsteaua fcsteaua sunt acuzat de santaj pe nedrept. cum fac sa cer detectorul de minciuni? (vezi toată discuția)
Intimidarea martorului alexandrugroza alexandrugroza Buna ziua. As dori sa aud parerea dlor avocati in legatura cu urmatoarea situatie. Intr-un dosar de urmarire penala, invinuitul propune proba cu martori(4 la ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor si amenintari N.Giulia N.Giulia Buna seara. De curand sotul meu mi-a intrat pe adresa de mess si mi-a descoperit o discutie cu un barbat in cadrul careia filtram cu el. Nu a vrut sa ma creada ... (vezi toată discuția)