Buna ziua !
In momentul de fata sunt in litigiu cu furnizorul de apa canal, atat pe cale civila cat si pe cale penala. In momentul in care am demarat acest proces civil/penal nu am mai platit nici o factura, asteptand ca organele competente sa dea o decizie finala. Astazi am primit o somatie din partea celor de la apa canal, mai exact daca nu platesc suma de ******* ma vor debransa de la conducta de apa.
Vreau sa stiu daca au acest drept sa ma debranseze in situatia in care ne aflam in litigiu atat pe parte civila cat si pe parte penala, si daca exista o lege care ma poate proteja in acest sens?
Multumesc anticipat
Furnizorul de utilitati prin contractul de prestari servicii furnizare utilitati incheiat cu beneficiarul=dvs,detine paragraf special care prevede ca in caz de neplata consum mai mult de 90 de zile,furnizorul are dreptul sa sisteze provizoriu furnizarea utilitatilor pana la achitarea debitului in evidenta
Restante intretinere
Sonanca
Buna ziua. Va rog sa spuneti daca e legal ca intr-un bloc sa se inchida apa pentru toti locatarii pe motiv ca sunt 3 locatari cu restante la intretinere. ... (vezi toată discuția)