Am locuit , convietuit cu un barbat timp de 25 ani fara a fii casatoriti legal , in decembrie 2014 acesta dupa multe luni de incercari sa munceasca in strainatate a primit acordul sa lucreze in Franta ca medic . Eu si copii pe care ii avem doi copii l-am ajutat atat cat ne-a stat in putinta sa il ajutam sa plece sa avem un trai mai bun, asa zicea el numai ca el a premeditat plecarea cu o femeie de moravuri usoare mai tanara cu 30 de ani cu doi copii ai ei facuti cu alti barbati , care sa despartit de barbatul cu are 1 sau 2 copii pentru ca a prins-o in patul lui cu alt barbat cand intretinea relatii sexuale cu acesta .
Noi incercand sa luam leg telefonic cu el niciodata nu ne raspundea sau raspundea dupa multe zile sub pretextul ca nu are net sau nu are cartele multe alte minciuni.
Eu am aflat dupa 2 luni de ce facea el acolo cum a inchiriat o casa in Franta cum statea acolo cu cu profitoarea si copii ei cheltuind banii care trebuia sa trimita copiilor ii cheltuia cu prosituata care era.
In februarie ma trezesc cu el acasa spunand ca nu a mers bine acolo ca a ramas fara slujba si multe alte inventii de ale lui, eu cand i-am spus ce am aflat ca a facut el acolo a inceput sa ma injure sa ma loveasca si a facut bagajele ce au ma ramas in casa ca celelalte erau deja luate si a inchirirat o casa la tara unde avea sa stea cu femeia care m-ia distrus familia si-a schimbat nr de tel si nu a vrut sa mai vorbeasca cu copii sau cu mine nu-l intereseaza daca au copii ce manca , ce imbraca, cu ce platesc facturile , motivand ca nu are bani, dar el a luat 1500 euro de acolo pe care ia tocat prostituata care se p-limba cu masina zilnic iar pe copii nu vrea sa-i vada iar bietii copii sufera nu inteleg de ce se poarta tatal lor asa., cand vrea sa vorbeasca la tel femeia usuratica ii ia tel din mana si vorbeste urat copiilor iar omul asta nu zice nimic nu stiu ce a reusit sa il schimbe ata de radical sa ajunga la 62 de ani fara munca fara respect fata de familie sa fie rusinea oamenilor .
Va rog spuneti-mi cum sa procedez sa-l fac sa fie responsabil pentru cresterea copiilor eu nu mai am resurse sa traim .
cei doi copii pe care ii avem impreuna unul este clasa a XI are 17ani, iar fata este anul IV la medicina are 23 ani nu mai pot sa fata fata platilor si nici strictul necesa sa supravietuim.
Cum si ce trebuie sa fac?Multumesc !
Daca sunt si copii dansului, puteti cere pensie de intretinere. Insa daca spuneti ca nu mai are nici un venit, aceasta pensie se va raporta la salariul minim pe economie.