Buna seara.
Am cerut in instanta o adeverinta - refuzata, altfel, si necesara la dosarul meu de somaj - prin care sa mi se recunoasca 6 luni de vechime in munca. Am obtinut decizie favorabila.
Lichidatorul care se ocupa de firma in faliment - la care am lucrat - nu mi-o da. Cum sa il conving sa respecte decizia Instantei? Daca Instanta n-a prevazut termen de punere in aplicare e valabila chestia aia din Contencios cu 30 de zile si 20%/zi din salariul minim brut penalitati? Daca da, ce fac cu asta? Ma adresez unui executor? Sa-l execute pe lichidator?
Multumesc.
Multumesc frumos legalmgm (abia acum vad. Ar trebui sa bifez undeva pe aici ca primesc alerta pe mail cind am raspuns la un mesaj?).
Nu am inteles daca in cazul asta se aplica prevederea aia din Legea contensiosului, cu penalitati de 20%/zi... Sau este o situatie care n-are treaba cu contenciosul?
Multumesc frumos avocat_lascoschi@yahoo.com Iar proces, iar asteptari... Penalizarile alea din "Contencios", pentru neaplicare decizii instanta (cu 20%/zi) nu functioneaza in acest caz? Ma gindesc ca mai degraba s-ar speria de necesitatea de-a fi amendat/penalizat decit de inca un proces fie el si penal.... Banii dor mai rau si-s mai apropiati decit perspectiva din penal...