avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Pareri? Noul Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Pareri? Noul Avocatnet.ro

E in premiera. E modul in care intelegem sa va consultam cu privire la viitoarele modificari ale Avocatnet.ro. Va place? Nu va place? Cat mai detaliat raspunsul, va rugam :sorry:

Cum... ce e? Prima pagina a Avocatnet.ro, intr-un potential nou design.

[ link extern ]

Multumim anticipat. ;)

PS
Intrebam pentru ca orice este modificabil. De aceea, va rugam sa ne spuneti ce anume credeti ca ar trebui modificat la aceasta versiune de design a primei pagini.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 21:34, 3 Iulie 2009
e laudabila aceasta idee, felicitari.=D>=D>=D>.
:hugall:

e placut , interesant .
As pune un gri mai deschis in prima parte , parca e un contrast cam puternic intre gri-ul de sus si gri-ul literelor de mai jos; parerea mea !

Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2009
Magda Staicu, Consultant fiscal
Am intrat de trei ori pe viitoarea prima pagina a Avocatnet si n-am gasit nimic care sa-mi displaca. :ok:

Doamna Nimigean, mie imi place poza! =D>

Gabriela Pintea
Imi place!
Mi se pare mai structurata prima pagina; mai ordonata, mai logica - vizualizez mai usor ce ma intereseaza si pot "restrange" ceea ce nu ma intereseaza pe moment.
E mai vizibila - sa zic asa... Chiar imi place! In plus, ajunsesem sa butonez mecanic si creierul nu prea mai avea de lucru... ! :D

A ramas si spatiu suficient pt publicitate? Hm! Cred ca am comparat actuala prima pagina cu viitoarea de vreo 3 ori, dar abia acum, scriind, mi-am amintit despre spatiul necesar publicitatii.
:thumbup: E super.

Foarte bine asezat in "pagina" si delimitat.

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre noul listing al paginii de consultanti? Admin Admin Iata link-ul: http://www.avocatnet.ro/content/consultant|cautare asteptam pareri. ::surrender: (vezi toată discuția)
Am relansat prima pagina de forum pianistul pianistul http://www.avocatnet.ro/content/forum Noul format contine - cea mai recenta discutie din Forum - editorii Avocatnet.ro va recomanda - categorii forum ... (vezi toată discuția)
Beta.avocatnet.ro - va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Tocmai am lansat noua forma a primei pagini. Dupa cum spuneam in trecut, observatiile pe care le primim acum o sa ne ajute sa creionam noua forma a ... (vezi toată discuția)