avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Pareri? Noul Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Pareri? Noul Avocatnet.ro

E in premiera. E modul in care intelegem sa va consultam cu privire la viitoarele modificari ale Avocatnet.ro. Va place? Nu va place? Cat mai detaliat raspunsul, va rugam :sorry:

Cum... ce e? Prima pagina a Avocatnet.ro, intr-un potential nou design.

[ link extern ]

Multumim anticipat. ;)

PS
Intrebam pentru ca orice este modificabil. De aceea, va rugam sa ne spuneti ce anume credeti ca ar trebui modificat la aceasta versiune de design a primei pagini.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 21:34, 3 Iulie 2009
Arata extraordinar de bine,si mi se pare ca diferitele sectiuni vor fii mult mai usor de accesat,desi nici pina acuma nu au fost greu accesibile,multa bafta si succes
~ Conținut șters la cerere ~
Este interesant atat cat ma pricep eu, mai mult cand il vom incepe a-l utiliza vom avea mai multe despus:pleasantry:
e mai bine organizat, desi era destul de usor navigabil si inainte. insa... nu mi-as dori sa devina o pagina prea incarcata, greu de urmarit.
Nu ne prezentati si varianta "restransa"?

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre noul listing al paginii de consultanti? Admin Admin Iata link-ul: http://www.avocatnet.ro/content/consultant|cautare asteptam pareri. ::surrender: (vezi toată discuția)
Am relansat prima pagina de forum pianistul pianistul http://www.avocatnet.ro/content/forum Noul format contine - cea mai recenta discutie din Forum - editorii Avocatnet.ro va recomanda - categorii forum ... (vezi toată discuția)
Beta.avocatnet.ro - va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Tocmai am lansat noua forma a primei pagini. Dupa cum spuneam in trecut, observatiile pe care le primim acum o sa ne ajute sa creionam noua forma a ... (vezi toată discuția)