Timp de un an de zile am avut poprire pe salariu de la un executor judecatoresc pentru un credit neachitat.Acum, pe 18 mai au sunat la serviciu sa nu mi se mai opreasca bani pt ca se achitasera banii din martie. Mie mi s-au oprit si le-au fost virati conform ordinelor de plata cite 200 lei si in aprilie si in mai.Tot pe 18 mai le-am dat un e-mail cu datele contului si cu CNP-ul pt.a-mi vira banii in cont.Dar sun in fiecare zi si tot ma duc cu vorba si nu imi dau banii.Ce pot face? Unde pot sa ii reclam pt a-mi recupera banii?
BUNA ziua sunt stoian ileana din OLTENIȚA jud CĂLĂRAȘI as dori sa stiu cum pot reclama un executor judecătoresc pe numele lui dinu ilie si dna mărculescu pt abuz de serviciu în urmă executarii SILITE făcut de două ori la acelasi dosar am avut si proprii pe pensie .am achitat toata suma restanță dar ei nu recunosc aceasta suma care lipsește si imi face in continuare proprie pe pensie pe CIND eu am plătit pînă la zero. Am sesizat pe executor l am trimit cuplul de pensie cu propria lipsa care zice ca nu a primit banii cel de la casa de pensie calarasi m au confirmat că si a făcut datoria față de executor.si l am comunicat si lor si nu recunoaște...ce ma sfătuiți sint o pers cu handicap gr 1 și ei abuzează de acest lucru ..