avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere pfa

buna ziua, vreau sa radiez pfa si nu stiu cu ce sa incep, daca stie cineva cum se procedeaza in asemenea cazuti va rog sa imi dea si mie sfaturile necesare pentru a putea sa-mi radiez pfa-ul . MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 29 Mai 2015
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a radierii persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale şi întreprinderilor familiale le gasiti aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa nefolosit, deschis in 2010 Florence_cst Florence_cst Buna ziua! am un PFA deschis in 2010...ca traducator...dar nu am lucrat niciodata pe el...efectiv l-am abandonat...nu am depus nicio declaratie unica ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate pfa rwanna rwanna Am un PFA deschis in decembrie 2015, cu sediu cu activitate la mine acasa. Acum am realizat ca nu pot merge mai departe cu PFA-ul si vreau sa suspend ... (vezi toată discuția)
Schimbarea codului caen și Înființarea unui nou pfa vasilecristian113 vasilecristian113 Bună ziua! În prezent, dețin un PFA pe care îl folosesc pentru a colabora cu un singur partener. Partenerul dorește să schimbe domeniul de activitate, ... (vezi toată discuția)