avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchidere pfa / schimbare nume
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchidere pfa / schimbare nume

Recent mi-am schimbat numele in urma casatoriei, e obligatoriu sa modific numele firmei? As vrea sa inchid aceasta activitate, iar întrebarea mea este daca se poate inchide fara sa schimb numele pfa-ului ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 18 Septembrie 2015
Puteti radia PFA-ul si fara a-i mai modifica denumirea.

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a radierii persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale şi întreprinderilor familiale:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume stelach stelach Buna ziua, la o intreprindere individuala la care persoana care o detine a schimbat numele prin casatorie, este obligatoriu sa schimbe denumirea firmei, care ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa apicultorul apicultorul buna ziua, vreau sa radiez pfa si nu stiu cu ce sa incep, daca stie cineva cum se procedeaza in asemenea cazuti va rog sa imi dea si mie sfaturile necesare ... (vezi toată discuția)
Schimbarea codului caen și Înființarea unui nou pfa vasilecristian113 vasilecristian113 Bună ziua! În prezent, dețin un PFA pe care îl folosesc pentru a colabora cu un singur partener. Partenerul dorește să schimbe domeniul de activitate, ... (vezi toată discuția)