Buna ziua,sunt o persoana cu handicap gradul 1 permanent,beneficiez de pensie de urmas dupa tata,vreau sa fac un credit de nevoi personale pentru a-mi achizitiona un scuter electric medical, pretul acestui scuter medical e undeva la 4000 lei, am depus toate actele la cec bank,si urma sa astept raspunsul de la Bacau, raspunsul a venit azi si a fost un raspuns negativ, motivul, daca mi se intampla ceva, cine mai plateste creditul? Se poate ca in zilele noastre sa mi se refuze acordarea unui credit cu acest motiv? Ce pot face sa pot face un credit? unde sunt acele drepturi are persoanelor cu handicap? Va rog frumos, sfatuiti-ma ce sa fac, am mai incercat acum cativa ani,atunci refuzau pentru ca nu acceptau astfel de venituri cum ar fi indemnizatia de insotitor si pensia de handicap.Lucru si mai frustrant ,e ca pe site-ul cec bank-ului exista rubrica Credite persoane cu handicap, dar in realitate, o persoana cu handicap nu poate face niciun credit.
O sa incerc la C.A.R, sper sa imi acorde creditul,oricum, mi se pare strigator la cer ce se intampla, persoanele cu handicap nu au nici o sansa la o viata normala, degeaba avem legi si drepturi pe hartie daca nu ni le respecta nimeni, poate daca o zi ar avea un handicap, ar intelege cu ce ne confruntam zi de zi.