avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nevoi personale persoane cu handicap
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nevoi personale persoane cu handicap

Buna ziua,sunt o persoana cu handicap gradul 1 permanent,beneficiez de pensie de urmas dupa tata,vreau sa fac un credit de nevoi personale pentru a-mi achizitiona un scuter electric medical, pretul acestui scuter medical e undeva la 4000 lei, am depus toate actele la cec bank,si urma sa astept raspunsul de la Bacau, raspunsul a venit azi si a fost un raspuns negativ, motivul, daca mi se intampla ceva, cine mai plateste creditul? Se poate ca in zilele noastre sa mi se refuze acordarea unui credit cu acest motiv? Ce pot face sa pot face un credit? unde sunt acele drepturi are persoanelor cu handicap? Va rog frumos, sfatuiti-ma ce sa fac, am mai incercat acum cativa ani,atunci refuzau pentru ca nu acceptau astfel de venituri cum ar fi indemnizatia de insotitor si pensia de handicap.Lucru si mai frustrant ,e ca pe site-ul cec bank-ului exista rubrica Credite persoane cu handicap, dar in realitate, o persoana cu handicap nu poate face niciun credit.
Cel mai recent răspuns: vasy86le , utilizator 13:24, 30 Mai 2015
Incercati sa faceti creditul prin alta unitate bancara
O sa incerc la C.A.R, sper sa imi acorde creditul,oricum, mi se pare strigator la cer ce se intampla, persoanele cu handicap nu au nici o sansa la o viata normala, degeaba avem legi si drepturi pe hartie daca nu ni le respecta nimeni, poate daca o zi ar avea un handicap, ar intelege cu ce ne confruntam zi de zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa sau ipotecar pentru pensionarii pe caz de boala Lucian92x Lucian92x Buna ziua, Prietena mea are 29 de ani si beneficiaza de pensie pe caz de boala nerevizuibila cu grad grav (1). Lunar primeste pensie, indemnizatie, ... (vezi toată discuția)
Procura cec pentru ridicarea banilor din cont (notarizata de consulat toronto) dorinstancu dorinstancu Buna ziua: am urmatoarea situatie: mama sotiei este domiciliata in Canada si primeste banii de pensie intr-un cont CEC Bank. A devenit handicapata (imobila) ... (vezi toată discuția)
Executare silita in concediu medical grigoruta grigoruta In urma unui accident vascular prietenul meu a ramas paralizat, fiind in spital si in concediu medical nu a mai avut posibilitatea sa achite ratele la un ... (vezi toată discuția)