avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Procura CEC pentru ridicarea banilor din cont ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Procura CEC pentru ridicarea banilor din cont (notarizata de consulat Toronto)

Buna ziua: am urmatoarea situatie: mama sotiei este domiciliata in Canada si primeste banii de pensie intr-un cont CEC Bank. A devenit handicapata (imobila) acum 4 ani si nu se mai poate deplasa anual in RO sa ridice pensia. A facut procura pentru ridicarea banilor din contul CEC, notarizata de consulatul Roman din Toronto, dar personalul CEC a refuzat eliberarea banilor pe motiv ca procura nu contine anumite detalii - de fiecare data detaliile care lipsesc sunt altele. Exista o procura tip pe care CEC Bank o onoreaza? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dorinstancu , utilizator 21:46, 20 Martie 2023
Buna ziua!
Raspunsul il gasiti la cec bank.Fiecare banca are propria politica.Mergeti acolo si intrebati.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți ridica banii de la nici o bancă dacă nu sunteți titular. La acest aspect nu poate fi vorba doar de banca CEC. Mama trebuie pusă sub curatelă prin hotărâre judecătorească.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Martie 2023
Dapix, utilizator
Multumesc pentru raspuns. Locuim in afara Romaniei fara posibilitate de deplasare imediata. Am incercat prin corespondenta si telefon sa obtin astfel de formular (procura), dar nu am primit raspuns. Intrebam utilizatorii de [a site imn cazul in care au avut probleme similare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuim in strainatate si parintii mei nu au avut nici o problema ... ov001ci ov001ci Locuim in strainatate si parintii mei nu au avut nici o problema sa-si scoata pensia din Romania pina la moartea mamei de anul trecut. Am anuntat moartea mamei ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire hlli hlli Renuntare la mostenire. Am o singura sora care traieste in Canada. Mama noastra a decedat de curand. Sora mea doreste sa renunte la mostenire. Nu avem ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mă adresez specialiştilor de pe acest site cu rugămintea ... viorica1977 viorica1977 Bună ziua! Mă adresez specialiştilor de pe acest site cu rugămintea de a mă ajuta în următoarea problemă: eu şi fratele meu am moştenit, de la ... (vezi toată discuția)