Bună ziua! Mă adresez specialiştilor de pe acest site cu rugămintea de a mă ajuta în următoarea problemă: eu şi fratele meu am moştenit, de la defuncta noastră mamă, o sumă de bani care se află într-un cont bancar din România. Fratele meu, care locuieşte în Canada, intenţionează să mă împuternicească pe mine, sora lui, să-l reprezint în relaţia cu banca.
Problema este că la Consulatul României din Toronto nu există personal cu studii de specialitate în elaborarea unei procuri, aşa încât i s-a spus fratelui meu că trebuie să trimită el un model de procură de acest gen, iar cei de la consulat îl vor completa cu datele personale ale petentului şi îl vor autentifica.
Vă rog mult, mă puteţi ajuta cu un model de astfel de procură?
Vă mulţumesc anticipat pentru ajutor, vă doresc toate cele bune!
Ati mostenit in sensul ca s-a dezbatut deja succesiunea si aveti un certificat de mostenitor care atesta ca dvs si fratele ati mostenit o anumita suma de bani aflat intr-un anumit cont?
Renuntare la mostenire
hlli
Renuntare la mostenire.
Am o singura sora care traieste in Canada. Mama noastra a decedat de curand. Sora mea doreste sa renunte la mostenire. Nu avem ... (vezi toată discuția)