avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cerere de valoare redusa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cerere de valoare redusa

Buna ziua, am primit de la un furnizor caruia nu i-am facut plata unor facturi in val de app 800,00ron cerere de valoare redusa! Intentionez sa ii achit partial in urmatoarele zile restul printr-un angajament de plata! credeti ca s-ar solutiona problema? va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk424 , utilizator 14:24, 29 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata facturi cand ai emis tu facturi de penalitati kyky42 kyky42 Vreau sa ma lamuresc cu o problema. Exista 2 contracte de prestari lucrari pentru 2 puncte de lucru incheiate de firma X ca si beneficiar cu firma Y ca si ... (vezi toată discuția)
Chemare judecata raluc424 raluc424 Buna ziua, am primit o chemare in judecata de la un furnizor caruia i-am intarziat cu plata unor facuri!!! Trebuie sa trimit in termen de 30 de zile un ... (vezi toată discuția)
Gestiune sevda968 sevda968 Va scriu in numele unei bune prietene ce lucreaza ca gestionara la o firma de ditributie.In luna noiembrie 2009 a fost emisa o factura pe un client ce nu ... (vezi toată discuția)