avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Despre stabilirea salariului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Despre stabilirea salariului

Am PFA neplatitor TVA, voi intra in colaborare cu o alta firma, ca prestator servicii de design.

Intrebarea e: cat sa stabilesc salarul meu, ca dupa toate taxele care le am de platit la stat, sa raman in mana cu 2000 lei?
Ultima modificare: Vineri, 29 Mai 2015
ContSters325337, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters325337 , utilizator 14:19, 2 Iunie 2015
Ma gandeam ca este vreo metoda prin care se pot stabili taxele in functie de suma. Daca asta ar fi singurul venit, fara nici o cheltuiala, se poate estima cat pot sa cer ca sa raman cu 2000 dupa achitarea taxelor?

Am gasit calculatoare de salarii, dar nu am gasit despre colaborare, prestari servicii. Sau e acelasi lucru si se aplica aceleasi taxe si in cazul prestarilor de servicii ca in cazul relatiei angajat - angajator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerea dintre pfi/pfa/srl la prestări-servicii - job angajare mihaistef mihaistef Bună ziua. Am găsit un job, la care angajatorul îmi impune condiție de angajare ca eu să dețin un PFA/PFI/SRL și să facem un contract de prestări de ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pfa versus angajat daxy_ro2002 daxy_ro2002 buna ziua, nu stiu care e procedura pe acest forum, insa intrebarea am mai pus-o insa raspunsul a fost total neprofesionist si nu am inteles nimic. Prin ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare la un pfa heidi88 heidi88 Buna ziua! Am o mare nedumerire in ceea ce priveste un contract de colaborare pe care as dori sa il inchei. Tata nu ma sfatuieste sa il inchei ca imi spune ca ... (vezi toată discuția)