avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sentinta cu executare pentru a doua fapta,cercetare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sentinta cu executare pentru a doua fapta,cercetare penala pentru prima fapta

VIS-vis de aceasta problema de exemplu este acum condamnat pentru furt si i s-a aplicat o pedeapsa de un an si in decresul acestei executari il ancheteaza tot ca inculpat in legatura cu,conducere fara permis sub influenta bauturior alcoolice ,in aer expirat 0,49,si vatamare corporala din culpa de 89 zile ,cum se procedeaza daca intre timp il condamna?se scade pedeapsa pe care a facut o pt prima fapta ?mai exact cum se contopesc sau cum se face deducerea?
mentionez ca fapta pt care urmeaza sa fie condamnat s a petrecut cu 2 ani si jumatate inaintea acesteia si se fac inca cercetari ,dar este o chestiune de timp pana va fi gasit vinovat si condamnat ,ma gandesc eu ,sau de ce a trecut atata timp si nu s-a facut nmk?inseamna ca nu sunt probe?ast ras va rog din suflet
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:50, 2 Iunie 2015
Daca faptele au fost savarsite in concurs, prima sentinta va fi desfiintata si se va dispune contopirea pedepselor pt furt si conducere. Se scade apoi ce a executat. Se emite un nou mandat.
Vatamarea corporala din culpa e infractiune numai daca sunt necesare 90 de zile de ingrijiri medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat, cercetat pentru o alta fapta penala, consecinte kdoina2007 kdoina2007 In situatia in care o persoana este in prezent in penitenciar, este la jumatatea pedepsei si face o cerere de eliberare conditionata, dar politia il cauta ... (vezi toată discuția)
Deducere pedeapsa rosica rosica Buna ziua ,as dori raspuns cu privire la urmatoarea situatie,in prezent este condamnat la 2 ani inchisoare ,fapta petrecuta i 2014,pt furt,la o treime din ... (vezi toată discuția)
Accident rutier rosica rosica Accident rutier produs acum 2 ani si cateva luni ,cu vatamare corporala care are zile de spitalizare 89,cel vinovat de accident ,nu avea permis ,a mai fost ... (vezi toată discuția)