Buna seara.De ceva vreme tot primesc amenintari prin telefon cu numar ascuns de la fostul sot . Am tot facut plangeri la politie dar nimeni nu m-a bagat in seama. Acum suntem in proces (apel) pentru exercitarea autoritatii parintesti, si as vrea sa pot demonstra ca fostul sot ma tot ameninta cu moartea si pe mine si pe copil si imi spune ca daca vreau sa am doar eu custodia copilului, sa-i dau 20000 roni si el va renunta la custodie si ne va lasa in pace.(instanta de fond a dat custodie comuna iar eu am apelat). Am inregistrarile audio de la toate apelurile telefonice. Cum pot prezenta aceste probe in instanta , de cine trebuiesc transcrise? Ma pot ajuta intr-un fel aceste inregistrari pentru obtinerea custodiei unice? Tin sa precizez ca tatal nu a vizitat copilul de aproape 1 an (in hotararea de fond are dreptul sa-l ia de doua ori pe luna ) si nici pensia alimentara nu a platit-o pe motiv ca nu are servici.
Custodia este comuna dupa noul cod civil. Ar trebui sa fie condamnat sau sa puna in pericol grav copilul pentru a avea dvs custodie exclusiva.
Mai faceti presiuni la politie sa se rezolve plangerea. Cereti-le sa va puna telefonul sub urmarire.