avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Transcriptie audio pentru instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Transcriptie audio pentru instanta

Buna seara.De ceva vreme tot primesc amenintari prin telefon cu numar ascuns de la fostul sot . Am tot facut plangeri la politie dar nimeni nu m-a bagat in seama. Acum suntem in proces (apel) pentru exercitarea autoritatii parintesti, si as vrea sa pot demonstra ca fostul sot ma tot ameninta cu moartea si pe mine si pe copil si imi spune ca daca vreau sa am doar eu custodia copilului, sa-i dau 20000 roni si el va renunta la custodie si ne va lasa in pace.(instanta de fond a dat custodie comuna iar eu am apelat). Am inregistrarile audio de la toate apelurile telefonice. Cum pot prezenta aceste probe in instanta , de cine trebuiesc transcrise? Ma pot ajuta intr-un fel aceste inregistrari pentru obtinerea custodiei unice? Tin sa precizez ca tatal nu a vizitat copilul de aproape 1 an (in hotararea de fond are dreptul sa-l ia de doua ori pe luna ) si nici pensia alimentara nu a platit-o pe motiv ca nu are servici.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:59, 2 Iunie 2015
Custodia este comuna dupa noul cod civil. Ar trebui sa fie condamnat sau sa puna in pericol grav copilul pentru a avea dvs custodie exclusiva.
Mai faceti presiuni la politie sa se rezolve plangerea. Cereti-le sa va puna telefonul sub urmarire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conversatia telefonica ca proba audio ContSters136915 ContSters136915 doresc sa stiu daca o conversatie telefonica poate fi admisa ca proba intr-o plangere de hartuire fizica si care contine amenintari repetate cu moartea. ... (vezi toată discuția)
Tatăl fetiței mele ne amenință, pe mine și familia mea, că ne omoară și ne dă foc la casă, iar acum spune că vine și ia copilul cu forța. aș avea șanse să obțin custodia totală? Dia2017 Dia2017 Bună ziua! Ma numesc Diana,în urma unei relatii a rezultat un copil,care la momentul respectiv are 2 ani și 4 luni. Eu cu tatăl copilul am avut multe ... (vezi toată discuția)
Autoritate părintească comună IoanPaul IoanPaul Este conflictul dintre părinţi un motiv temeinic de a nu se acorda autoritate părintească comună? Cum pot ataca in apel hotararea instantei de a ... (vezi toată discuția)