avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Achizitie voucher rabla
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Achizitie voucher rabla

Doresc sa achizitionez o masina noua si as dori sa stiu in ce masura si in ce conditii se poate cumpara un voucher rabla de la potentiali vinzatori.In acelasi timp daca i-mi poate spune cineva in ce consta fizic acest voucher si cu ce ar trebui sa ma prezint la dealer-ul auto pentru am fi acceptat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:33, 30 Mai 2015
Voucherul este transferabil.
Gasiti detalii aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

Pasii care trebuie urmati pentru achizitionarea unui autoturism nou sunt descrisi in acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...
Puteti discuta inclusiv cu dealerul auto de unde intentionati achizitia noului autovehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)
Achiziitii intracomunitare srl-d luizaradoi luizaradoi Am un SRL-D neplatitoare de tva si doresc sa achizitionez o masina autoutilitara noua din Bulgaria. Dealerul auto de la care voi cumpara a acceptat sa imi ... (vezi toată discuția)
Cedare voucher rabla 2015 marian_carnaru marian_carnaru In cazul in care exista amenzi neplatite dar impozitele sunt achitate se poate ceda voucher-ul rabla? (vezi toată discuția)