avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ma poate ajuta cineva - informatii intrare in Anglia ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ma poate ajuta cineva - informatii intrare in Anglia cu Amstaff

Vreau sa plec in Anglia si as dori sa imi iau si cainele cu mine.Are 1 an si 10 luni,mascul cu cip si pasaport fara pedigri,problema este ca apartine din grupa de rase agresive tip 1....ii amstaff.Din cate am citit nu pot intra cu el in tara.Nu stiti cumva vreo solutie ca sa il iau cu mine pe cale legala.Va rog din suflet ca nu vreau sa il las in tara.Multumesc si scuzati de deranj.
Avand in vedere ca exemplarul dvs face parte din grupa de caini agresivi ,nu puteti sa obtineti documentele pentru intrare in Anglia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua as dori sa ma ajute și pe mine cineva cum pot pleca ... Liviumarsavela56@gmail.com Liviumarsavela56@gmail.com Bună ziua as dori sa ma ajute și pe mine cineva cum pot pleca cu cațelușa de 9 rasa amstaff pe cale legala în uk Edinburgh Scotland, ma poate ajuta cineva ... (vezi toată discuția)
Legislatie aplicabila detinatorilor de caini - accesul in parcuri, botnita verdi verdi Buna ziua, va rog sa ma ajutati in elucidarea unui aspect legat de prezenta cainilor cu stapan in parcuri . Nu vreau ca, din nestiinta , sa incalc ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati in cazul in care cainele riposteaza Pavel.t2 Pavel.t2 Buna seara, am si eu o problema si aici sper ca pot gasi raspunsul Detin un caine considerat prin lege ca fiind caine agresiv, acesta fiind de rasa amstaff O ... (vezi toată discuția)