avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua as dori sa ma ajute și pe mine cineva cum ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua as dori sa ma ajute și pe mine cineva cum pot pleca ...

Bună ziua as dori sa ma ajute și pe mine cineva cum pot pleca cu cațelușa de 9 rasa amstaff pe cale legala în uk Edinburgh Scotland, ma poate ajuta cineva va rag pentru ca nu vreau sa îl las în România, sunt prea atașat de ea si e tot ce am în suflet ??
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Martie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 06:21, 29 Martie 2025
Buna ziua

Banuiesc ca despre cip si deparazitare nu are rost sa va mai spun.
Pasaport + vaccin.

Mai multe amanunte:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva - informatii intrare in anglia cu amstaff pitelioana pitelioana Vreau sa plec in Anglia si as dori sa imi iau si cainele cu mine.Are 1 an si 10 luni,mascul cu cip si pasaport fara pedigri,problema este ca apartine din grupa ... (vezi toată discuția)
Catel cumparat de pe internet ana_ginutza ana_ginutza Buna ziua, Am cumparat un catel de pe internet de la o firma care se ocupa de comercializarea mai multor rase de catei. Am un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Câini agresivi Elena-Adriana Elena-Adriana Cum funcționează legea pentru câinii agresivi în România? Dețin un Amstaff, iar momentan sunt pe teritoriul Italiei.Câinele este trecut in a 2 a ... (vezi toată discuția)