avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA cu norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA cu norma de venit

Buna ziua. Pentru un PFA inregistrat cu norma de venit avand obiect de activitate "intretinere corporala la domiciliul clientului",cod CAEN 9604 , ce documente trebuie sa aiba (ma refer la facturier,chitantier, registru de control,registru de incasari si plati...) ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristian A. , utilizator 11:55, 2 Iunie 2015
- Registrul-jurnal de incasari si plati (cod 14-1-1/b)
- Registrul inventar (cod 14-1-2/b)
- Registrul de evidenta al salariatilor.
- Registrul de evidenta fiscala (OUG nr.80/ 2014 pentru modificarea si completarea Codului fiscal, Art.48)
- Registrul de bani personali ( OUG nr. 8/2015 - Operatorii economici care utilizeaza case de marcat trebuie sa constituie Registrul de bani personali)
- Documente ce justifica situatiile contabile: Fisa mijlocului fix pentru evidenta activelor; Factura, avand functia stabilita de Codul fiscal; Aviz de insotire a marfii; Lista de inventariere; Chitanta; Dispozitie de plata/incasare; Statul de salarii.
Ultima modificare: Luni, 1 Iunie 2015
legalmgm, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registre avocati B06D4N B06D4N Am inteles ca ne trebuie registre gen: - Un registru de încasări şi plăţi (cod 14-1-1/b); - Un registru inventar (cod 14-1-2/a) Daca stie cineva de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare facturier adina30iulia adina30iulia Buna ziua. Sunt PFA, desfasor activitate de comert, mi-am cumparat chitantier si facturier de la papetarie, deci nepersonalizate si as vrea sa stiu cine imi da ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala iubiritza iubiritza buna ziua, am infiintat o II, profil confectionare si vanzare in piete targuri a bijuteriilor hand made. urmatorul pas este sa invat cum anume trebuie sa tin ... (vezi toată discuția)