avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general diferente de curs valutar: ctr incheiat in valuta, ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

diferente de curs valutar: ctr incheiat in valuta, facturi in lei

Am urmatoarea situatie:micro impozit pe venit
S-a achizitionat un utilaj in 2013, ctr incheiat in eur, pe 10 luni si facturi emise in lei.
Nu s-au inregistrat in contabilitate diferente de curs valutar ptr aceste facturi.
Pot face la sf anului 2014 inreg diferentelor si daca da, ce curs BNR iau in calcul? cel din 2013 de la sf fiecarei luni ? si ct. de diferente le inchid cu 117 cu analitic?
Astazi trimit bilantul si as vrea sa le inreg.!
multumesc

Alte discuții în legătură

Curs inregistrare incasare rodia rodia Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am incasat in avans o suma pt.livrarea unor marfuri, pt.export. Suma am incasat-o in data de 20.10.2012 iar cursul era ... (vezi toată discuția)
Operatiuni pentru bilant 2009 PUFACONT PUFACONT Va rog sa mă ajutati pentru închiderea anului financiar 2009. În anul precedent am avut pierdere, in 2009 am venit, trebuie sa fac vre-o contare aferent ... (vezi toată discuția)
Curs valutar pe factura danap2001 danap2001 Buna ziua, facturile de pe firma din RO le fac in USD si EUR ptr ca sunt livrarile intracomunitare catre firme din ES. Trebuie sa pun pe fiecare factura si ... (vezi toată discuția)