avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ADMINISTRATOR FIRMA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ADMINISTRATOR FIRMA

Buna ziua...un administrator de firma ,unic asociat ,poate fi angajat pe propria firma cu 2 ore /zi ca si administrator societate comerciala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:33, 1 Iunie 2015
Art.196^1 din Legea nr.31/1990
(3) Asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societăţii cu răspundere limitată al cărui
asociat unic este.

Asadar, un asociat unic poate fi incadrat la societatea al carei asociat unic este pe orice functie, cu orice tip de c.i.m. pe durata nedeterminata sau determinata, cu timp partial sau norma intreaga.
Ultima modificare: Luni, 1 Iunie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare asociat unic minodorap minodorap -ca asociat unic ,ma pot angaja la propria firma ca ,director, cu un program de 2 sau 4 ore? multumesc (vezi toată discuția)
Contracte de munca in italia si romania Iulianaz Iulianaz Buna ziua! Am nevoie de o clarificare pe urmatoarea spete: O persoana este angajat cu contract de munca in Italia. In acelasi timp, a deschis in Romania o ... (vezi toată discuția)
Administratorul asociat unic al firmei poate avea contract de munca? VladFlorin07 VladFlorin07 Buna dimineata, ma scuzați dacă deschid o alta discuție care poate a avut loc deja.. mi-am deschis un SRL pt o cafenea. Eu sunt asociatul unic, ... (vezi toată discuția)