avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mandatul european de arestare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mandatul european de arestare

Buna ziua,

As dori sa stiu in cat timp de la o decizie a inaltei curti se emite mandatul european de arestare? Daca au trecut 2 ani de la decizia finala si persoana in cauza este data doar in urmarire nationala, exista posibilitatea sa nu se dea si international? Iar atunci cand este data, apare pe site-ul interpolului sau al politiei romane, sau care este varianta prin care se poate afla?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Mandatul european Maria_1980 Maria_1980 Buna seara, As dori sa stiu cum se poate afla daca cineva a primit mandat European de arestare? Persoana in cauza a fost condamnata acum un an si se afla pe ... (vezi toată discuția)
Persoana urmarita maria1945 maria1945 Cum poate afla o persoana care este pusa sub urmarire generala pe teritoriul Romaniei, daca este urmarita si international?( sau interpol)? Multumesc (vezi toată discuția)
Mandatul european de arestare Maria_1980 Maria_1980 Buna seara, As dori sa stiu daca un mandat european de arestare este emis inainte sau dupa ca persoana sa fie cautata de interpol? Exista un site sau vreo ... (vezi toată discuția)