avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mandatul european
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mandatul european

Buna seara,

As dori sa stiu cum se poate afla daca cineva a primit mandat European de arestare? Persoana in cauza a fost condamnata acum un an si se afla pe alt continent, as dori sa stiu daca este pe alt continent se mai emite mandat European? Sau cum functioneaza lucrurile? Deoarece nu apare nici pe site-ul politiei si nici pe site-ul de la Interpol. Care sunt pasii prin care se deruleaza urmarirea si care ar putea fi cauza pentru care de mai bine de un an nu este cautata?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:38, 6 Februarie 2015
Daca a fost condamnat se emite mandat.
Oricum, se emite mandat international...
Asta este sigur...
Ultima modificare: Vineri, 6 Februarie 2015
Admin, administrator
Si care poate fi motivul pentru care nu s-a emis de un an si jumatate de la sentinta definitiva? Exista un termen anume cand se emite sau cand vor ei, in doua luni sau in 2 ani?
Multumesc
Persoana condamnata nu stie cand se emite
Se merge intai pe urmarire locala, generala si internationala... la final...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandatul european de arestare Maria_1980 Maria_1980 Buna seara, As dori sa stiu daca un mandat european de arestare este emis inainte sau dupa ca persoana sa fie cautata de interpol? Exista un site sau vreo ... (vezi toată discuția)
Mandatul european de arestare Maria_1980 Maria_1980 Buna ziua, As dori sa stiu in cat timp de la o decizie a inaltei curti se emite mandatul european de arestare? Daca au trecut 2 ani de la decizia finala si ... (vezi toată discuția)
Persoana urmarita maria1945 maria1945 Cum poate afla o persoana care este pusa sub urmarire generala pe teritoriul Romaniei, daca este urmarita si international?( sau interpol)? Multumesc (vezi toată discuția)